de straat

Het is niet eens een echte keuze, het gebeurt gewoon. Waar ik ook ben kom ik in aanraking met mensen van de straat. In Den Bosch werkte ik jarenlang voor Stichting de Zelfkrant. Ook runde ik een inloopatelier voor dak- en thuislozen. In Rotterdam zocht ik naar aanknopingspunten om contact te maken met de stad. Ik belandde in de Pauluskerk en kwam zo in contact met Straatnieuws Den Haag/Rotterdam. Ik coördineer de distributie van deze krant en onderhoud contacten met de verkopers. Verder werk ik af en toe op De Stelle, een woonproject voor dak- en thuislozen van het CVD. Steeds weer leer ik nieuwe zaken in interactie met deze doelgroep.

murray2

Hoe is het om in de overlevingsstand te staan? Wat heeft prioriteit in het leven? Hoe zit onze Nederlandse samenleving eigenlijk in elkaar? Werken met mensen aan de rand geeft inzicht in onze maatschappij en het systeem dat wij samen hebben geconstrueerd.